Activitatile nautice desfasurate de Nomad Sailor vin in urma unei mari pasiuni pentru mare si a unei experiente profesionale si sportive deosebite.

Programele tehnice si recreationale cuprind toate dorintele de aventura si nevoile iubitorilor de sailing. Fie ca vorbim de sailing recreational, de team-buiding-uri sau casatorii pe mare, va stam la dispozitie prin programele noastre. Vacante pe yacht, petreceri de o zi sau mai multe, navigatie de zi sau de noapte, pregatire pentru sustinerea de examene practice in vederea obtinerii certificatelor de conducator de ambarcatiune, suntem alaturi de voi.

Ne desfasuram activitatea in Marea Neagra, Marmara, Marea Mediterana, Egee, Adriatica sau Ionica, in functie de preferintele clientilor nostri.

Cu totii ne uitam la velierele si ambarcatiunile de agrement aflate pe mare, dorindu-ne sa fim la bordul lor. A venit vremea sa vezi cum e sa traversezi Bosforul sau Dardaneele, ziua sau noaptea, la timona unui velier.

E timpul sa demontam mitul conform caruia iti trebuie multi bani pentru activitati nautice.

Marea o vei cunoaste cu adevarat nu de pe tarm, la o terasa, ci in mijlocul ei, la bordul unei nave, ascultand-o si devenind una cu ea.

Nu, nu e atat de periculos cum pare. Daca esti putin atent si respecti marea si barca, plimbarea ta va fi una de neuitat. Velierul e una dintre cele mai sigure ambarcatiuni, prin construcite, calitati nautice si de vitalitate. Avem la bord toate instrumentele de siguranta navigatiei, ca sa stii ce e in jurul tau.

Marea uneste oamenii, asta e un lucru foarte important. Vei cunoaste oameni cu care te vei imprieteni si cu care veti imparti, asa cum ne place noua sa spunem, apa pe barca.

In concluzie, lasa-ne sa-ti promitem ca, odata ce-ai calcat pe o barca, vei reveni. Delfinii te vor astepta, apusul pe mare te va astepta, velele te vor astepta si, cel mai important, tu vei astepta sa revii.